Kropsterapeut Karin Nielsen

Karin Nielsen

 

- Giv hovedet en pause og mærk dig selv, mærk din krop hos KN-

 

Hos KN-kropsterapi tilbyder jeg afstressende og beroligende kropsterapi i forskellige former. Vælg den metode der fungerer bedst for dig - jeg hjælper dig gerne med at vælge det hel rette. Alle behandlinger er fantastiske til at afhjælpe en travl/stresse hverdag, tankemylder og spændt muskulatur.

 

Beroligende og effektiv Totum Kropsbehandling, Japansk Lifting, Access BARS eller massage. Alle behandlinger tilpasses dine behov og ønsker.

 

Totum kropsbehandling er et effektivt værktøj til dig der ønsker ro, har en stresset hverdag eller oplever gener/smerte i hverdagen, som du gerne vil hjælpes af med.

 

Japansk Lifting er det naturlige ansigtsløft. Behandlingen er til dig, der vil have mindsket linjer i ansigtet, poser under øjnene eller bare vil forkæle dig selv.

 

Access BARS er en blid, nænsom og afslappende energetisk behandling til dig der ønsker, at ændre adfærdblive afslappet, rolig og mere fokuseret

 

Massage til dig der er til en helt traditionel olie-massage og som ønsker ro, har en stresset hverdag eller oplever gener/smerter i hverdagen, som du gerne vil hjælpes af med.

 

Karin Nielsen, Massør, Life Coach, Access Bars Practitioner og Totum Kropsterapeut

 

Læs mere om de forskellige behandlinger og om mig på www.kn-kropsterapi.dk  Du er også velkommen til at ringe til mig på 22554772 - tager jeg den ikke, så læg en besked eller send en sms og jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. 

Du kan også gå direkte til min online bookingside via linket her https://kn-kropsterapi.planway.com

 

online booking på :

https://kn-kropsterapi.planway.com 

 

 

Mail: info@kn-kropsterapi.dk

 

Hjemmeside : www.kn-kropsterapi.dk