Inette Jensen

Læge eks. fysiurgisk massør Inette Jensen
Inette Jensen blev uddannet som fysiurgisk massør i 2000, og har gennem årene behandlet ca 15.000 mennesker med forskellige problemer i bevægeapparatet.


Inette er uddannet hos El Sammaa i Roskilde, grundlæggeren af Fysiurgisk massage. Siden endt uddannelse i 2000 har hun arbejdet som fysiurgisk massør på  sin første Klinik  i 10 år, Alternativ Klinik samt behandlet på virksomheder samt i udlandet, bla. i Santa Barbara i Californien, Goa i Indien , Luxor i Ægypten. Og nu på Klinik Krop & Sjæl i Ringsted.
Ud over fysiurgisk massør, er hun uddannet Bowtech terapeut, PRRT  i Californien USA samt Stresskonsulent. For at lære mere om smertelindring, har hun boede  i 2012-2013 blandt Indianer ( Hopi, Navajo) samt Healer i Arizona. Hvor hun hvert år tager til Sedona Arizona og bor en måneds tid.

Tidsbestilling tlf 22638072.....

Hvad er Fysiurgisk massage? 

Massage er en særegen og meget gammel terapiform, som alle mennesker kan få glæde af. Specielt den såkaldt fysiurgiske massage. En massageform, der er udviklet til at kunne behandle definerede lidelser i bevægeapparatet, og derfor baserer sig på kroppens anatomiske opbygning. Den består af et bredt spektrum af bestemte greb, som kombineres, afstemt efter de aktuelle behov, en kombination af flere former for kropsmassage: dybde - bindevævs - afspændingsmassage samt lymfedrænage.

Professionelle, der er uddannet i fysiurgisk massage, er bl.a. i stand til at behandle terapeutisk.

Krop og sjæl hører sammen, og bearbejdelse af kroppen giver velvære, livsenergi og positiv følelsesmæssig aktivitet.

Behandlingstilbud

Af typisk forekommende lidelser som Inette har gode erfaringer med , kan nævnes:

  • Nakke - ryg og skulderproblemer

  • Muskelinfiltrationer

  • Stress symptomer

  • Iskiasnerveproblemer

  • Fibromyalgi

  • Sportsskader

  • Lændesmerter

  • Smerter i arme og ben

  • Efter operative indgreb

  • Nedsat bevægelighed i led/ledbånd samt muskulatur

Behandling af ca. 1/2 times varighed. Kr. 350,-

1 fuld fysiurgisk kropsmassage inkl. ansigtsmassage, varighed ca. 1 time. Kr. 550,-

Inette kan kontaktes på Tlf. 22638072 email: inettejensen@gmail.com  


Efter at have været beskræftiget som bogholder/regnskabchef det meste af mit liv, etablerede jeg Alternativ Klinik i 1998. Som en start udlejede jeg disse  lokaler til alternative behandlere.

I år 2000 blev jeg færdig uddannet som lægeeks. fysiurgisk massør, og har siden levet af at behandle. Hovedsagelig mennesker med problemer i bevægeapparatet.
 
I år 2002 blev jeg færdig som stress konsulent, da jeg fandt ud af at mange problemer med bevægeapparatet, stammede fra stress....

Fra  2002 frem til 2005 har jeg uddannet mig som allergi behandler, Bachs blomster terapeut samt deltaget i en del kurser inden for sundhed.

I år 2006 blev jeg færdig som Bowtech behandler, og med den behandlingsform har jeg virkelige lavet "mirakler" til stor glæde for mig og mine klienter.

Da jeg hele tiden søger at finde den optimale måde at afhjælpe smerter på er jeg i 2010 startet på  PRRT. uddannelsen som står for: Primal Refleks Release Theapi. Uddannelse  foregår i Californien USA, hvor jeg blev færdiguddannet i 2011. 

Nu er tiden kommet til at jeg igen skal ud i verdenen og forske lidt i smerter. Så den 2. oktober 2012 tager jeg et halvt år til Sedona i Arizona USA.  For bl.a. at bo og være sammen med Indianer, alternative behandlere samt spirituelle mennesker , og dermed få en større indsigt i deres måde at lindre på. Er tilbage igen d. 28. marts 2013........

I 2014 fuldførte jeg min BA på Universitet i Sedona AZ USA i Metafysik.

Har haft 4 massøre i mesterlære, der alle blev læge exsammenerede massører.  Undervist i Anatomi, fysiologi samt sygdomslære, og holder fordrag om sundhed.   
                                     Klinik
                                 Krop & Sjæl
                              Sjællandsgade 21
                                 4100 Ringsted