Stof til eftertanke

"Hemmeligheder" for at opnå fred i sindet

At være fredfyldt er at være fri for forventninger og ikke at ønske noget fra nogen. Tag initiativet og være generøs. Før an og gør noget. Det er hemmeligheden ved at være tilfreds under alle omstændigheder.  

Din fred vil vække den naturlige fred i andre og vil bringe håb til dem. Du tror kun på fred, når du ser den, det vil sige, når du oplever den. Koncentrer dig om midten af din pande, hvor du sidder bagved dine øjne og iagttager. Det er der, du skaber dine tanker. Lær dit sind at reflektere over fred.  

Det er let at skabe nye ting, forvandle steder eller at gøre noget andet. Det er sværere at bevare den fornemmelse af nyhed, der skaber entusiasme. Hemmeligheden ved nyhed i livet er ikke at gøre nye ting hele tiden, men at se alt hvad du gør med nye øjne, nye indsigter og et nyt perspektiv.

Ønsker får fred til at forsvinde. Du tror, at ved at få ting vil du føle dig sikker, men virkeligheden er, at jo mere du har, jo mere frygt vil der almindeligvis være for at miste det, og jo længere borte er du fra fred. Ønsker er årsagen til alle konflikter. Når du vil have noget og ikke kan få det, bliver du frustreret. At lære at være fri for ønsker er at lære hvordan man forbliver fredfyldt.

Fred hører op, når du er emotionelt involveret i en situation. At praktisere at være en uafhængig observatør hjælper dig til at forblive stabil og rolig. Det er den bedste måde at nærmere sig en beslutning i alle situationer.

At opnå fred, når noget uheldigt indtræffer, åbner for muligheden af, at der kan være fordele skjult i den situation. At acceptere og at lære, og så vil dine følelser blive positive, og du vil finde løsninger. Du vil have forvandlet et nederlag til sejr.

Hav en fredfyldt dag!

Krop & Sjæl
Sjællandsgade 21
4100 Ringsted