Inette Jensen

Bowtech behandler Inette jensen

Hvordan forgår en Bowtech behandling

En behandling varer oftest 45 – 60 minutter og foregår liggende på en briks.

Ved første behandling spørger jeg ind til din sygehistorie/problematik/smerter og undersøger dit bevægelsesniveau, for at finde frem til de procedurer/greb og øvelser der skal bruges.

Alle behandlinger starter med en grundbehandling af hele kroppen inden jeg går mere specifikt på de enkelte områder hvor problemet er.

Grebene laves i grupper af 2-8 efterfulgt af en kort pause, for at give kroppen ro og mulighed for at reagere på behandlingen. I pauserne forlader jeg oftest lokalet.

Det er vigtigt, at du på behandlingsdagen drikker rigeligt med vand – både før og efter. Og resten af dagen skal du undgå for store fysiske anstrengelser.

Kroppen arbejder selv videre med behandlingen de næste 4 – 5 dage. 

Bowtechbehandlingen påvirkes af andre behandlinger, hvor der manipuleres med kroppen, hvorfor det er vigtigt at du ikke går til massage eller andet de efterfølgende 5 dage efter en Bowtechbehandling.

Antallet af behandlinger er afhængig af hvor længe du har haft skaden/problemet – akutte skader kan som regel fikses med 1 – 2 behandlinger – mens de længerevarende skader skal have flere.  

                                             Krop & Sjæl
                                       Sjællandsgade 21
                                       4100 Ringsted