Kyllingebrusk

Kosttilskud Arthrogen

En forudsætning for en bedring, er at der ER tale om nedslidt brusk. Mange har  fået dette konstateret ved røngenfoto. Din læge kan henvise  til røngen eller det kan tages på privatklinik uden læge henvisning.
 
Smerter omkring led , kan nemlig også skyldes problemer med ledbånd, sener samt muskelhæftninger, er dette tilfældet skal problemet løses på anden måde og ikke med kyllingebrusk. 

Min erfaring efter 20 år med dette produkt. 

For at få genopbygget det nedslidte brusk igen, skal man  tage en kur på 3 måneder. Efter de 3 måneder kan man forvente en væsenlig forbedring, dvs nedsat smerter. Mange med knæ problemer har allerede efter 14 dage til en måned mindre smerter.
Der skal tages 4 om dagen i denne periode (3mdr.) Efter denne periode , skal man spørge sin krop: "hvordan har du det"  (den ved nemlig allerbedst hvordan det går) er der tale om ingen smerter mere, ja så brusken opbygget......🤩

Jeg kender til "knæ folk" der fortæller: ja, de har det meget bedre nu og næsten ingen smerter, men når de går op ad trapper, gør det lidt ondt, men det gør ikke noget, .......men det gør det, for så er brusken ikke helt hård endnu.og man skal tage kyllingbrusken 1 måned til på halv dosis (2 om dagen). Smerterne skal være helt væk.

Vi er forskellige slidt, nogle mere end andre, og nogle er bedre til at genopbygge en andre,,,,så det er vigtigt at man mærker efter.... Såfremt man stopper for tidlig, kan brusken  rimelig hurtig nedbrydes igen, da den ikke er blevet hærdet, og smerterne vil komme igen.  
        Vil du vide mere?


Kontakt mig med dine spørgsmål eller for yderligere information 22638072 eller
inettejensen@gmail.com 

Jeg har selv fået dianosen slidgigt i nakke samt skulder, efter mange års overbelastning med badminton samt arbejde( samme sted blev overbelastet)denne kur hjalp mig til, at jeg siden har arbejdet som behandler ( massør samt bowtech behandler) i 18 år. Dette havde ikke været muligt uden kyllingebrusk.

Inettejensen@gmail.com

Velkommen til vores hjemmeside