Test om du har for meget candida

 


Candida-infektion er efterhånden et kendt begreb,selvom de færeste er klar over hvor store gener den kan medføre i form af fordøjelsesproblemer -træthed - hovedpine - fodsvamp - neglesvamp -udslet -allergi - blodsukker-ubalance mm.  voldsom lyst til søde sager eller at spise  lige før sengetid.

Candida albicans er en svamp,som naturligt findes i vores tyktarm,men som under visse betingelser,f.eks.en penicilin-kur, meget sukker indtag, fed ost, mælk , hvidt mel mm, kan vokse vildt og brede sig ud i resten af kroppen og svække vores slimhinder og led.
Ifølge vores erfaring er Candida-infektion en hyppigt overset livsstils-lidelse,som rigtig mange mennesker døjer med,men som de færeste er bevidste om.


Candida testen...........spyt testen.......


 Det første du gør når du står op om morgenen er, at tager et glas, fylder det halvt op med vand. Derefter laver du  en spytklat og spytter ud i vandet. Hvis der efter 1-2 minutter dannes lange tråde,som går ned mod bunden af glasset, så har du candida. Prøv så evt.at komme et sukkerknald i vandet, så vil du se en voldsom vækst, det samme sker i din krop, bare med det resultat, at disse fangarme går ind og laver huller i dit tarmsystem, således at maden , istedet for at blive i tarmsystemet vandre ud i kroppen, som resulterer i allergier. Samtidig  belastes og svækkes dit immunforsvarssystem.

Du kan også  tage et glas vand med i seng og stille det på dit natbord. Det første du gør når du vågner er at  spytte i glasset med vandet, lade det stå ca. 15 min, og se om vandet bliver uklart( mælkeaktigt).
 
Men der findes en effektiv
kur som tager 1 måned kontakt os evt.  for yderligere information om Kolloid Sølv eller læs om det. Klik ude til venstre på Kolloid sølv.