KNOGLESKØRHED

Knogleskørhed, kan have flere årsager. Den største årsag , her til lands, er nok, at vi som mælkeproducerende land, har fået fortalt igen og igen, at mælke produkter gør vores knogler stærke..........Det vidste sig, ikke at være korrekt........Danmark er også en af de lande, der lider mest af knogleskørhed, sammen med Holland, der interesant nok, også er et mælke producerende land.......

klik ude til venstre under: Er komælk sundt for mere information.

Broccoli, bleg selleri og andre grønne grønsager er der langt mere kalcium i.

Er skaden sket, kan den afhjælpes. B.la selvfølgelig med at indtage ovenstående grønsager. Forskning har vidst, at spiser man 4 blegselleri stængler om dagen i 8 måneder, vendte knoglestrukturen tilbage igen.....

En kyllingbrusk kur kompineret med Calcium Cocktail, har vidst sig, at man kan gå fra at have konstateret knogleskørhed til at undersøgelser  efterfølgende viser, at man IKKE har det..... 

For mere information:

Inette 22638072

Jeg har ikke hørt at calcium-carbonat skulle være skadeligt for hjertet, men jeg vil undersøge det.
Plak i hjerte består ganske rigtigt af Kalcium, kolesterol og fedt. Men de er ikke de egentlige syndere. Kalcium, kolesterol og fedt hjælper kun til at lappe væggene der er på vej til at sprække bl.a. på grund af C-vitamin mangel. (Jeg vil skrive mere om dette senere).
Nyresten har i mange år været fejlbedømt af lægerne. Ved analyse af en nyresten kan man konstatere, at den består af kalcium. Herefter troede lægerne at den opstod, fordi der var for meget kalcium i kroppen, men det er faktisk lige omvendt. Der er tale om kalcium-mangel.
Ved knogleskørhed begynder knoglemassen at blive porøs og kalciumet begynder at smuldre. Den smuldrende kalcium forlader derpå knoglerne og søger ud af kroppen. Den passerer igennem dine nyrer og kan her ophobe sig til en nyresten. Det er altså på grund af kalcium-mangel, at vi får nyresten. Det er osteoporosens restkalk, der er på vej ud. En effektiv kalcium-kur vil stoppe osteoporosen og forhindre at der kan danne sig nye nyresten.

En Kalcium–kur består ikke kun af kalcium, men også af kyllingebrusk. Kyllingebrusk hjælper til med at opbygge kollagen i kroppen så at kalcium har noget at sætte sig fast på. Når man har osteopose er der huller i skelettet. Disse huller kan fyldes ud ved hjælp af kyllingebrusk. Hvis du har osteoporose og kun spiser kalcium, så vil det ikke hjælpe meget, hvis den tilførte kalcium ikke har noget den kan sætte sig fast i.

Er nyrestenen opstået kan den let fjernes.
En af verdens førende forskere i olieterapi, Gary Young, havde selv fået en meget smertefuld nyresten. Lægerne gav ham to alternativer, et kirurgisk indgrb hvor man fjernede stenen, eller indførelsen af en laser¬sonde der kunne ”skyde” stenen i stykker. Gary Young syntes ikke om nogen af de to alternativer, så han forsøgte sig med olier i stedet. Han tog 10 dråber Frankincense og 10 dråber Lemon som han kom i en kap¬sel og slugte. Efter 7 minutter forsvandt smerterne. Han fortsatte derefter med at tage denne blanding 2 gange om dagen i 2 uger. Derefter blev han scannet på hospitalet som måtte konstatere, at nyrestenen var totalt forsvundet.