Klinik Indehavere Inette Jensen

Efter at have været beskræftiget som bogholder/regnskabchef det meste af mit liv, etablerede jeg Alternativ Klinik i 1998. Som en start udlejede jeg disse  lokaler til alternative behandlere.

I  2000 blev jeg selv færdig uddannet som lægeeks. fysiurgisk massør. At hjælpe mennesker med problemer i bevægeapparatet har siden været min levevej.
 
I  2002 blev jeg færdig som stress konsulent, da jeg fandt ud af at mange problemer med bevægeapparatet, stammede fra stress....

Fra  2002 frem til 2005 har jeg uddannet mig som allergi behandler, Bachs blomster terapeut samt deltaget i en del kurser inden for sundhed.

I  2006 blev jeg færdig som Bowtech behandler, og med den behandlingsform har jeg virkelige lavet "mirakler" til stor glæde for mig selv og mine klienter.

Da jeg hele tiden søger at finde den optimale måde at afhjælpe smerter på, er jeg i januar  2010 startet på  PRRT uddannelsen som står for: Primal Refleks Release Theapi.  Det er en uddannelse der foregår i USA, hvor jeg  i oktober 2010 er kommet hjem  med mit diplom på uddannelsen. 

 I min søgen efter smertelindring , flyttede jeg til Sedona, Arizona USA,i 2012 for at leve med Indianer, Healere og spirituelle mennesker, i håb om at finde svar der, samt arbejde med andre måder og metoder, hvor jeg fik en hel del med hjem i rygsækken. 

 I 2015 bestod jeg min Bachelors grad i Metafysik på Universitetet i Sedona AZ, USA.( Spirituel rådgiver)   

På nuværende tidspunkt har jeg behandlet ca. 15.000 mennesker i ind og udland 

Alternativ Klinik er flyttet til nye og bedre lokaler i maj 2010 samt  ændret navn til Klinik Krop & Sjæl  , der udover er vi nu flere behandlere der kan afhjælpe langt de fleste livsstils problemer, så nu kan vi hjælpe både Krop og Sjæl.....

 
    Klinik
Krop & Sjæl
Sjællandsgade 21
4100 Ringsted
www.kropogsjaelringsted.dk